fbpx

Диагностика на кожата

ДИАГНОСТИКА НА КОЖАТА

СЪС SKIN INSTANT LAB

Козметичните процедури за лице, тяло и скалп, с козметиката и строгите протоколи за работа на Biologique Recherche, винаги се предхождат от персонална диагностика на кожата (подходяща едновременно за мъже и жени), при която се извършва уникален за всеки клиент анализ на Състоянието на кожата.

 

„Художникът следва своето вдъхновение, a цветовете, които той избира, дават живот на творбата му. Изследователят намира възнаграждение и удовлетворение в постигането на своята цел. Нека квинтесенцията на моите години, изпълнени със страст, упорита работа и проучвания, да служи като знак за почит към красотата, която Вие олицетворявате“!

Иван Алуш – създател на Biologique Recherche

 

Диагностиката на кожата на лицето бива визуална, тактилна и апаратна. Biologique Recherche разполагат с единствен по рода си апарат за диагностика на Състоянието на кожата на лицето, Skin Instant Lab, който прецизно, процентно измерва следните характеристики: ниво на хидратация, еластичност, пигментации, себум и естествена защита на кожата, като изследването се прилага в различни зони на лицето. На базата на направената козметична оценка на епидермиса, вашият специалист ще ви препоръча най-подходящите продукти за домашна грижа и процедури в салона, за здрава и сияйна кожа.

Диагностиката на кожата на тялото и скалпа, бива визуална и тактилна. Нашите терапевти са преминали специални курсове на обучение  в Париж, за коректна и прецизна визуална диагностика на кожата на лицето, тялото и скалпа, за да сме сигурни, че те ще осигурят  правилната, персонализирана грижа за цялото ви тяло.

Свържете се с нас и ние ще изготвим персонално гурме меню от продукти и терапии, специално и конкретно за вашето Състояние на кожата.

 

[mc4wp_form id=“24915″]