fbpx

Мезотерапия

МЕЗОТЕРАПИЯ С MICRO PUNCTURE LAB

ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪДЕЩЕТО

А БЪДЕЩЕТО СЕ ОТЛИЧАВА СЪС ЗДРАВА И СИЯЙНА КОЖА

 

 

За постигането на тази цел, Biologique Recherche разработва апарат за мезотерапия – Micro – Puncture Lab. Комбинацията от микро пробождания на епидермиса с най – добрите техники и козметични продукти на марката, доказано подпомага изграждането на една по – добра кожа.

 

Какво представлява мезотерапията?

 

Мезотерапия е медицинска техника, създадена през далечната 1952г. от френският лекар Мишел Пастор. Тя е призната официално през 1987г. от Френската Медицинска Академия като част от традиционната медицина. Мезотерапията представлява микро-инжектиране на коктейли от активни съставки /витамини, коензими, минерали, аминокиселини, нуклеинови основи, антиоксиданти и др./ в повърхностния слой на кожата. Методът осигурява прецизна инфилтрация на активните вещества, които улесняват клетъчния метаболизъм, стимулират биосинтеза на колаген и еластин, контролират процесите на пигментообразуването и възстановяват ефективната локална микроциркулация.

 

По какъв начин функционира апарат Micro – Puncture Lab?

 

Мезотерапията с Micro – Puncture Lab представлява една цялостна терапия, която започва с отпускащ масаж на лице, шия и делолте, последван от фин пилинг с Lotion P50 и безболезнена мезотерапия с фини игли. По време на процедурата, повърхностният слой на кожата се напоява с активния регенериращ коктейл – Cocktail d’Actifs Régénérants, за дълбок и мултиактивен резултат дори и за най – девитализираните кожи. Изобилстващ от витамини и 58 активни съставки, извлечени по най-модерни биотехнологии, Cocktail d’Actifs Régénérants осигурява мулти-полезни резултати, дори и в случаи на най-девитализирани Състояния на кожата. Той активира клетъчната регенерация, защитава срещу вредните ефекти от свободните радикали и активира защитните функции на кожата, докато подобрява епидермалната влага и тонус.

Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели. Терапията помага да се преодолеят признаците на преждевременно остаряване. Кожата е по – добре хидратирана и възвръща своята еластичност и гладкост. Тенът на лицето е по – сияен и дори отпуснатата кожа се чувства по – плътна, преструктурирана и опъната. Кожата изглежда изпълнена, лицето подмладено и по – свежо. А резултатите са изцяло естествени.

Видими резултати веднага след първата сесия;

Кумулативен ефект след всяка следваща сесия;

Елиминира фините линии и облекчава значително дълбоките бръчки по лицето;

Хидратира кожата и стимулира нейната еластичност;

Подобрява качеството на кожата – хидратация и тонизиране;

Намалява наличието на белези и пигментни петна;

По – сияен тен;

Увеличава плътността на епидермиса;

Ревитализира и спира преждевременото стареене.

[mc4wp_form id=“24915″]