fbpx

Remodeling Face

ЛИФТИНГ БУСТЕР

REMODELING FACE

Широко-отворени очи, по-изразени скули, по-слабо изразени бръчки и по-ясно определен контур на лицето: само някои от магическите ефекти, които се постигат с Remodeling Face® .

Този апарат използва най-високо ниво bio – електротерапия за персонализирани козметични процедури и включва четири типа ток:

Галваничен ток – електрически еднопосочен постоянен ток, който подобрява абсорбцията на активните съставки.

Ток с ниска и средна честота – електрически поляризиран еднопосочен ток, който има миотоничен и ремоделиращ ефект.

Атермичен, пулсиращ ток с висока честота – радио вълна в 3MHz до 30MHz спектър, която динамизира и балансира епидермалните функции.

Електропорация – високочестотен импулсен ток, за да се направи горния слой на епидермиса пропусклив и да помогне на активните съставки да мигрират в клетките чрез временно създаване на множество „отвори” в тяхната повърхност.

Тези четири вида ток могат да се използват поотделно или в комбинация, предлагайки широка гама от персонализирани терапии за всяко „Състояние на кожата”. Прецизното регулиране на параметрите позволява ремоделиращите процеси да се активират едновременно в кожата и в мускулите.

Remodeling Face® и ексклузивните козметични продукти на Biologique Recherche са взаимно допълващи се. Съвместното им използването води до подобрявяне на техните характеристики и най-добър ефект:

Помага да се ремоделира лицето, шията и деколтето, с реално въздействие върху текстура и обем;

Помага да се намалят кръговете около очите и да се тонизират клепачите, правейки очите по-широки;

Подобрява качеството на епидермиса мускулния тонус;

Лифтинг ефектът е незабавен и дълготраен;

Видимо ревитализира епидермиса веднага след първата сесия;

Също подготвя тъканите на кожата за хирургически и естетични процедури и засилва качеството на следоперативните резултати;

Подобрява проникването и достъпността на водоразтворимите активни съставки. 

 

Remodeling Face® не трябва да се използва при следните обстоятелства: Пейсмейкър, фибрилност, треска, бременност, потвърден тумор.

За повече информация и резервиране на час, потърсете ни на посочените в сайта контакти – ние ще се радваме да ви посрещнем и да отговорим на всички ваши въпроси. 

[mc4wp_form id=“24915″]