fbpx

BIOLOGIQUE RECHERCHE PARIS

АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Всеки човек има различно „Състояние на кожата“, което еволюира в рамките на един ден. Специалистите в Expert Center разчитат правилно посланията на епидермиса и адаптират своя подход персонално, според нуждите на всеки един клиент, за да постигнат незабавни и видими резултати.

Мезотерапия с активен коктейл от минерали и витамини

С апарат Micro – Puncture Lab

60 мин – 280 лв

Предназначение: За Състояния на кожата, нуждаещи се от регенерация – дехиодратирани кожи с признаци на преждевременно стареене.  За Състояния на кожата, претърпели промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези. Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни Състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на  кожата  по шията, и в областта на деколтето.

Това е една цялостна терапия, която започва с отпускащ масаж на лице, шия и делолте, последван от фин пилинг с Lotion P50 и безболезнена мезотерапия с фини игли. По време на процедурата, повърхностният слой на кожата се напоява с активния регенериращ коктейл, за дълбок и мултиактивен резултат дори и за най – девитализираните кожи. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели. Терапията помага да се преодолеят признаците на преждевременно остаряване. Кожата е по – добре хидратирана и възвръща своята еластичност и гладкост. Видими резултати веднага след първата сесия. Кумулативен ефект след всяка следваща сесия. Тенът на лицето е по – сияен и дори отпуснатата кожа се чувства по – плътна, преструктурирана и опъната. Кожата изглежда изпълнена, лицето подмладено и по – свежо. А резултатите са изцяло естествени.

Препоръчителен курс от 3 терапии – 798 лв

Модул Супер бустер Remodeling Face® 

30 мин – 120 лв

Предназначение: Подходящ за всички Състояния на кожата.

Цели: Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по – изявени скули, ремоделиране на лицето, по – малко видими бръчки, сияен тен.

Повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магическите ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

Този модул може да бъде използван самостоятелно или да бъде добавен към всяка една терапия.

[mc4wp_form id=“24915″]