fbpx

ЗА НАС

КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

EXPERT CENTER BIOLOGIQUE RECHERCHE

Expert Center е козметичен център, разположен в сърцето на града, в историческата сграда на Морското казино на Варна. Центърът е създаден още през 2013-та година от Весела Куртева – грижата за кожата е нейният живот и чрез бутиковия уют на Expert Center, тя удовлетворява своя стремеж да осигури максимален комфорт за всеки, който желае да възстанови и подмлади своята кожа. След 10 години като спа директор на множество спа в страната и 5 години като ексклузивен представител на френския козметичен бранд Biologique Recherche Paris за България, в Expert Center Весела постига несравними резултати, с помощта на ценната и разнообразна колекция от елексири на BR Paris, които карат хората да се връщат отново и отново.

 

 

Именно козметиката на Biologique Recherche е причината Весела да създаде Expert CenterВесела е напълно зависима от употребата на продуктите на този френски козметичен бранд от момента, в който става ексклузивен дистрибутор на BR за страната. Доверието в марката, фирменият ноу-хау на използваните качествени съставки, директният ефект върху собствената й кожа, в комбинация със специализираните методи и протоколи за работа, разработени от Biologique Recherche и носят увереност, че козметичен център Expert Center, ще се превърне в истински лидер в света на красотата.

„Това, което ме мотивира и движи напред са резултатите, които постигаме всекидневно“, обяснява тя. „Нашите клиенти и приятели  ни споделят, че промяната и подобрението на вида на тяхната кожа, е подобрило качеството им на живот – никога не бих могла да се откажа от това чувство.“

Expert Center предлага високо персонализиран, интегриран и всеобхватен подход към грижата за кожата и красотата, като предоставя на своите посетители изцяло ново изживяване. Всяка козметична процедура в центъра на Biologique Recherche е строго персонална и се уточнява при всяко посещение, тъй като “кожата днес не е в това състояние, в което ще бъде утре”.

Знанията и страстта на Весела са това, което наистина поставя Expert Center в челния списък. В козметичния център, тя предлага пълен спектър от козметични услуги. Продуктите на Biologique Recherche за лице, тяло и коса, с които работят в Expert са чисти, ефективни и клинични, и съдържат единствено активни съставки с висока концентрация на морски, растителни и биотехнологични екстракти, за да въздействат върху самия епидермис. 

Козметичните продукти на BR Paris могат да бъдат приложени в мануални или апаратни процедури, в перфектна комбинация с най-новите технологични постижения Remodeling Face, Micro Puncture Lab и Indiba Deep Beauty, за постигането на моментални, почти магични резултати. 

Просторните и светли помещения на Expert Center в сърцето на Варна, го превръщат в едно райско кътче на земята. Независимо дали искате да поставите началото на нов режим в грижата за кожата на лицето и/или тялото си; да заблестите за официално събитие или романтична среща; или просто да се поглезите като се отдадете на грижа за себе си, вие ще намерите всичко тук, при нас.

Нашите съвременни предложения включват апаратни и мануални процедури за лице, за тяло и скалп, масажи, кола маска и оформяне на вежди – всичко, което ще направи така, че да се почуствате като произведение на изкуството. Дори само една визита при нас, ще ви предостави усещане за спокойствие и неподвластно на времето усещане за лукс, което ще ви насърчи да отделяте повече време за себе си.

По време на първото ви посещение, специалистите в центъра ще диагностицират вашето Състояние на кожата, чрез анализ на начина ви на живот и последиците върху вашето лице, с апарата Skin Instant Lab за индивидуална и прецизна оценка на кожата: хидратация, еластичност на кожата, пигментация, съдържание на себум. Вместо традиционните категории, като „суха“ или „мазна“, получавате персонализирана картина – ваше гурме меню – на Състоянието на кожата си точно в този момент за постигане на незабавни и видими резултати.

Ще се убедите, че методологията на този френски козметичен бранд няма нищо общо с всичко, което познавате до момента – екстракциите, както и всички други агресивни процедури са забранени, тъй като, противно на всеобщите разбирания, те не са добри за кожата. Използването на пара също е строго забранено, защото тя води до освобождаване на HSP – протеини на топлинния шок. Накратко казано, топлината се възприема като реална заплаха за кожата и по този начин се нарушава деликатния й баланс. 

Ексклузивно за България, в нашия Експертен козметичен център,  можете да се насладите на INDIBA Deep Beauty – апаратни терапии с мигновен ефект. Радиочестотната технология от Барселона – INDIBA Deep Beauty се прилага за стягане на кожата и притежава дълбок регенериращ ефект, който придава на кожата на лицето, и тялото ви нов живот с видими резултати от първата сесия. Терапията подмладява, както и стяга кожата, и е ефективна за изглаждане на бръчки и мимически линии, торбички под очите, двойна брадичка, стареене на кожата, отпусната кожа на ръцете, както и целулит. Терапията INDIBA използва токове с висока честота, за да увеличи вътрешната температура на тъканите. Патентованата технология комбинира капацитивен и резистивен режим с честота 448kHz, за да създаде “Proionic effect” вътре в тъканите. Йоните, които имат жизнени функции за метаболизма на клетките, се мобилизират и ребалансират. Топлинното действие увеличава капилярната циркулация и оксигенира тъканите, дренирайки и отстранявайки токсини и задържана вода. Радиочестотната процедура за стягане на кожата също увеличава еластичността, намалява фиброзата и подобрява клетъчния метаболизъм.

Експертите, които ще се погрижат за вас в Expert Center Biologique Recherche, преминават продължителни обучения в Париж и Барселона, за да ви предоставят индивидуален съвет за правилните козметични процедури и продукти за домашна грижа, които най-добре ще отговорят на текущото Състояние на вашата кожа. Кожата е орган, който се променя постоянно, в зависимост от екологични, вътрешни, хормонални и хранителни фактори. Мисията на Expert Center е да води своите клиенти целеустремено през непрекъснато развиващия се, понякога предизвикателен и понякога непреодолим път към здравата кожа и красотата.

„През първата половина от живота си получавате кожата, с която сте родени. Но за втората половина от живота си получавате кожата, която заслужавате и аз създадох Expert Center, за да ви покажа как да се грижите за нея. Ние се стремим да помогнем на кожата да функционира в най-оптималната си форма и по този начин постигаме най-добрата версия на самата нея. „

Да се свържете с Expert Center не е никак трудно. За най-актуалната информация от света на красотата и здравето, можете да черпите знания от нашия блог. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате Expert Center във Facebook, за да бъдете винаги информирани за новините от нашия козметичен център. 

Expert Center може да бъде вашето красиво убежище. Сега всичко зависи само от вас – дайте приоритет на себе си и своето благополучие. И ни оставете да ви покажем пътя.

[mc4wp_form id=“24915″]