fbpx

Мануални процедури за лице с Biologique Recherche

BIOLOGIQUE RECHERCHE PARIS

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Всеки човек има различно „Състояние на кожата“, което еволюира в рамките на един ден. Специалистите в Expert Center разчитат правилно посланията на епидермиса и адаптират своя подход персонално, според нуждите на всеки един клиент, за да постигнат незабавни и видими резултати.

Диагностика на Състоянието на кожата, със SKIN INSTANT LAB® и VISIOLAB

60 мин, 80 лв

Първа и задължителна стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата® .

Тъй като ние се отнасяме с изключително внимание към всеки детайл на Вашата кожа, диагностиката при нас е не само визуална оценка, но тя включва изследване на основните характеристики на кожата с апаратите на Biologique Recherche – Skin Instant Lab® и Visio Lab, както и кратка процедура за лице. Така, ние можем да определим съвсем точно състоянието на Вашата кожа, да усетим нейната реактивност и в същото време Ви даваме възможност да усетите, колко различни и ефективни са продуктите на марката. След 60 минутната сесия Вие се радвате на по-сияйна кожа, подробни препоръки за използване на продукти за домашна грижа и препоръчителен курс от процедури в центъра. Този вид диагностика прилагаме само при първото Ви посещение при нас.

Всяка терапия на Biologique Recherche, може да бъде надградена с допълнителен модул, за още по – забележителни резултати:

Модул Супер бустер Remodeling Face® 

30 мин, 90 лв

Предназначение: Подходящ за всички Състояния на кожата.

Цели: Повдига клепачите, подчертава формата на очите, за по – изявени скули, ремоделиране на лицето, по – малко видими бръчки, сияен тен.

Повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магическите ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

Този модул може да бъде използван самостоятелно или да бъде добавен към всяка една терапия.

Модул Ко – Фактор „Masque PIGM 400” – NEW

30 мин, 70 лв

Формулата на Masque PIGM 400, съдържаща висока концентрация на изсветляващи активни съставки и изключителни антиоксиданти, е съчетана с перфектна Lyocell основа, която възстановява блясъка на кожата, както никой друг. По – мека от коприна и изключително абсорбираща, тази маска перфектно приляга към контурите на лицето, което позволява оптимално разпределяне на активните съставки.

Masque PIGM 400 се препоръчва за Състояния на кожата с пигментации или сивкав тен. BeautyTip: За оптимални резултати, повтаряйте цикъла от процедури три или четири пъти.

Модул Ко – Фактори на Biologique Recherche 

30 мин, 90 лв

Предназначение: Според Състоянието на кожата.

Цели: Ко – факторите представляват различни опции за надграждане на терапията ви, според Състоянието на кожата, за подсилване на ефекта от нея.

За още по-видими резултати, към всяка терапия може да се добави нанасяне на предварително импрегнирана маска, адаптирана към формата на лицето Ви, за специфично и интензивно третиране.

Програма Haute – Couture 

След четири години проучвания, Biologique Recherche създава уникална Програма за Козметична грижа: Програмата Haute Couture на Biologique Recherche (само след консултация и медицински анализ). За повече информация, молим да се свържете с мениджмънта и официалния представител на програмата Haute Couture.

Мезотерапия с активен коктейл от минерали и витамини 

С апарат Micro – Puncture Lab

60 мин, 280 лв

Предназначение: За Състояния на кожата, нуждаещи се от регенерация – дехиодратирани кожи с признаци на преждевременно стареене.  За Състояния на кожата, претърпели промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези. Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни Състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на  кожата  по шията, и в областта на деколтето.

Това е една цялостна терапия, която започва с отпускащ масаж на лице, шия и делолте, последван от фин пилинг с Lotion P50 и безболезнена мезотерапия с фини игли. По време на процедурата, повърхностният слой на кожата се напоява с активния регенериращ коктейл, за дълбок и мултиактивен резултат дори и за най – девитализираните кожи. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели. Терапията помага да се преодолеят признаците на преждевременно остаряване. Кожата е по – добре хидратирана и възвръща своята еластичност и гладкост. Видими резултати веднага след първата сесия. Кумулативен ефект след всяка следваща сесия. Тенът на лицето е по – сияен и дори отпуснатата кожа се чувства по – плътна, преструктурирана и опъната. Кожата изглежда изпълнена, лицето подмладено и по – свежо. А резултатите са изцяло естествени.

Препоръчителен курс от 3 терапии – 798 лв.

ПРОГРАМА ВТОРА КОЖА „Soin Seconde Peau

   Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа”

60 мин, 390 лв

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата, подложени на стареене.

Цели: Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурява лифтинг ефект; истинска алтернатива на ботокса.

Революционна 3D маска от нанофибри с 80% Хиалуронова киселина. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавно заличаване на знаците на годините.  

Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 1100 лв.

ОЗАРЯВАЩИ И ХИДРАТИРАЩИ ТЕРАПИИ

Кислородна терапия „VIP О2”, срещу замърсяванията на околната среда

45 мин, 90 лв

Предназначение: Подходяща за стресирани, девитализирани и/или чувствителни Състояния на кожата.

Цели: Стяга порите. Подобрява регенерацията и ревитализацията на епидермиса. Прави тена сияен и равен. Интензивно хидратира горните слоеве на епидермиса.

Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава.

Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата 

60 мин, 90 лв

Предназначение: Подходяща за дехидратирани Състояния на кожата.

Цели: Хидратира интензивно горните слоеве на епидермиса. „Напомпва” водната възглавница на кожата. Изглажда фини линии и бръчки, и подобрява еластичността на кожата.

Тази терапия е предназначена за дехидратирани Състояния на кожата. Тя хидратира интензивно горните слоеве на епидермиса, „изпълва” водната възглавница на кожата, подобрява еластичността й и изглажда бръчки и фини линии.

Хидратираща процедура за чувствителни Състояния на кожата® – „Soin Biosensible

60 мин, 90 лв

Предназначение: Подходяща за чувствителни, стресирани и реактивни  Състояния на кожата.

Цели: Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява комфорт.

Процедура за възстановяване на особено чувствителни, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата®. Кожата Ви е успокоена и защитена. Тази терапия може да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

Регенерираща процедура Веникс – „Soin Regenerant Vernix”

60 мин, 160 лв

Предназначение: Подходяща за стресирани или девитализирани Състояния на кожата.

Цели: Увеличава епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване. Предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, като изглажда бръчките, причинени от дехидратация, за по – мека кожа.

Подмладяваща, регенерираща и възстановяваща процедура, която дава на увредената кожа истинско „Прераждане”.

Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея – Soin Erythros”

60 мин, 100 лв

Предназначение: Подходяща за чувствителни Състояния на кожата, с тенденция към розацея.

Цели: Видимо намалява зачервяванията, причинени от розацея и предотвратява появата на симптомите. Регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява усещане за комфорт.

Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата®, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки, помага да се намали зоната от кожата, засегната от зачервяване, както и да се предотврати образуването на нови кръвоносни съдове. Успокоява кожата и й осигурява усещане за комфорт.

СТЯГАЩИ ТЕРАПИИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.

Реструктуриращ комплекс за лице

60 мин, 150 лв

Предназначение: Подходяща за нормални, себорейни, атонични и  дебели кожи.

Цели: Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране.

Ексфолиираща и лифтинг процедура, , която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата – “Soin Restructurant et Lissant”

60 мин, 150 лв

Предназначение: Подходяща за фина, чувствителна, реактивна кожа, белязана от времето.

Цели: Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса.

Възстановяваща терапия след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер.

Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни Състояния на кожата® или Състояния на кожата®, белязани от годините. Кожата Ви е хидратирана, гладка и тонизирана.

Ремоделираща процедура МС110Soin MC110 Restructurant

60 мин, 100 лв

Предназначение: Подходяща за не реактивна, девитализирана,  плътна и/или слаба кожа.

Цели: Изпълва лицето и намалява фините линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата.

Изпълваща наново процедура за Състояния на кожата®, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с бръчки. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето Ви е ремоделирана. Вашата кожа изглежда по-гладка, чиста и млада.

Ексфолираща терапия „Р 50” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата

60 мин, 150 лв

Предназначение: Подходяща за дебели кожи с бръчки, изгубили своята еластичност, с неравна пигментация, с признаци на преждевременно остаряване.

Цели: Стяга овала на лицето и „изпълва кожата”. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект. Кожата е по – гладка, мека и фина.

Тази терапия е създадена за плътни кожи с бръчки, които са изгубили еластичност и имат неравна пигментация. Изравнява и осветява тена. Тонизира и стяга овала на лицето. Заличава фините повъхностни несъвършенства. Резултати: Стяга овала на лицето и „изпълва” кожата. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект дори и при много дебели кожи.

По-гладка и озарена кожа с коктейл от Фруктови киселини

60 мин, 150 лв

Предназначение: Подходяща за дебели, себорейни и/ или хипер – кератинизирани Състояния на кожата или кожа с белези.

Цели: Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа, която обновява епидермиса.

Изчистваща и обновяваща грижа за плътни, себорейни и/или хипер-кератинизирани или кожи с белези. Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа за кожата, която обновява епидермиса. Нова кожа, дори и за по-дебелите кожи.

Ревитализираща и тонизираща терапия с много опции според Състоянието на кожата 

60 мин, 90 лв

Предназначение: Подходяща за девитализирани Състояния на кожата.

Цели: Енергизира и тонизира кожата. Изглажда фини линии и бръчки. Прави тена сияен и равен, и изравнява тена.

Тази терапия е предназначена за девитализирани кожи със сив тен. Енергизира и тонизира кожата, изглажда бръчките, помага да се предотврати появата на пигментни петна, причинявани от възрастта.

Процедура „Booster VIP O2“ NEW

60 мин, 150 лв

Подсилването, което вашата кожа очаква! Разкриваме ви най – дългоочакваната, нова терапия от семейството на Biologique Recherche – Booster VIP O2.

Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Като виден представител на „VIP O2” гамата, този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати:

Кожата е изцяло детоксикирана и реоксигенирана, изчистена от замърсявания и по – сияйна. Booster VIP O2 ревитализира и стимулира тена, за да придаде яркост и блясък на кожата на лицето.

  Процедура за възстановяване на липидите „Soin Reconditionnement Lipidique“

60 мин, 150 лв

Предназначение: Подходяща за силно дехидратирани Състояния на кожата със силен дефицит на липиди.

Цели: Видимо възстановява, хидратира, реструктурира и обновява епидермиса. Изгражда наново вътрешно – епидермални липиди и укрепва бариерния ефект на хидролипидния филм.

Подхранваща и защитаваща процедура за възстановяване на липидния дефицит в кожата. Високата концентрация на активни съставки и скъпоценни масла, възвръщат обема, еластичността и комфорта на Вашата кожа.

  Хидратираща терапия за сияен тен „Hydreclat“

45 мин, 90 лв.

Предназначение: Подходяща за зрели Състояния на кожата и/или кожа с пигментни петна.

Цели: Изчиства кожата и стяга порите. Прави тена сияен и равен. Възстановява бариерната функция на епидермиса.

Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява, тонизира тена и освежава кожата.

  Терапия, която защитава кожата по време на излагане на слънце – NEW

40 мин, 90 лв.

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата, на които им предстои излагане на слънчеви лъчи.

Цели: Активно хидратира и възстановява липидите в кожата, и контролира себума. 

Крио терапия с апарат Remodeling Face® – „Soin Cryo 3R avec Remodeling Face®”

Идеална терапия за зрели кожи – 3R = Regenerating, Repairing, Renewing

90 мин, 210 лв

Предназначение: Подходяща за зрели и девитализирани Състояния на кожата.

Цели: Кожата е ексфолирана, дренирана и хидратирана. Видимо по – гладка, запълнена и по – млада. Контурите са преначертани, а лифтинг ефектът е гарантиран.

Процедура, която активира ексфолирането и моделиращите флуиди. Нейната ефективност се оптимизира от ефекта на студа. Това е Супер Бустер за регенериране и възстановяване на епидермиса.

 Троен лифтинг с апарат Remodeling Face® – Soin Triple Lift avec Remodeling Face®

105 мин, 296 лв

Предназначение: Подходяща за нормални към дебели Състояния на кожата, имащи нужда от тонус.

Цели: Механично ексфолира епидермиса и отстранява мъртвите клетки. Изглажда текстурата на кожата и стяга порите. Увеличава реконструирането на епидермиса, тонизира, успокоява и укрепва кожата. Изравнява тена и помага да се стимулира епидермалната натурална защитна система на епидермиса.

Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване обема на лицето.

 Терапия за незабавно възстановяване „Biologique Feerie „

60 мин, 150 лв

Предназначение: Подходяща за дебели и /или отпуснати Състояния на кожата, с отворени пори.

Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите на лицето и стяга кожата, като изпълва и заличава бръчки и фини линии. Възстановяваща терапия след медицински интервенции.

Тази интензивна терапия е особено препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури. Тя стяга, тонизира и обновява кожата. Изглажда бръчките, фините линии и очертава контура на лицето. Идеална терапия за плътни кожи, лишени от тонус и/или с широки пори.

 Процедура с листа от водорасли „Soin Biovector Marin“

Без апарат Remodeling Face® – 60 мин, 150 лв

С апарат Remodeling Face® – 90 мин, 200 лв

Предназначение: Подходяща за девитализирани и изморени Състояния на кожата, с бръчки.

Цели: Енергизира и тонизира кожата. Изглажда бръчките. Помага да се предотврати появата на възрастови пигментни петна.

Процедура, специално създадена за девитализирани, изморени и/или с бръчки Състояния на кожата®, с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е стегната, а кожата тонизирана.

 Процедура с Хайвер и Колаген – „Soin Caviar Integral“

60 мин, 180 лв

Предназначение: Подходяща за девитализирани и дехидратирани Състояния на кожата, загубили своя тонус, с разширени пори.

Цели: Хидратира кожата и изглажда проявените фини бръчки. Стимулира обмяната и епидермалното обновяване. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията.

Процедурата е създадена за грижа за взискателни Състояния на кожата®. Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви е гладка и стегната. Овлажнява, подхранва и стяга. Терапията е предназначена за дехидратирани кожи, лишени от тонус.

Лифтинг и тонизираща процедура – „Soin Integral Face Lift C.V.S + Hydreclat „

Без апарат Remodeling Face® – 120 мин, 250 лв

С апарат Remodeling Face® – 150 мин, 296 лв

Предназначение: Подходяща за зрели, сухи и дехидратирани Състояния на кожата.

Цели: Повдига и тонизира кожата. Изглажда и изчиства текстурата на кожата.

Поглезете се с най-всеобхватната процедура за лице на Biologique Recherche. Изглажда и изравнява текстурата на Вашата кожа, като същевременно повдига и тонизира епидермиса. Тази терапия е идеална за зрели и дехидратиран Състояния на кожата.

РЕБАЛАНСИРАЩИ И СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ

Себум Ре – балансираща процедура – „Soin Sebo-Reequilibrant “

Без бустер MC 110 – 45 мин, 90 лв

С бустер MC 110 – 60 мин, 100 лв

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата със себорея и/или тенденция към акне, изморена кожа и/или с разширени пори.

Цели: Регулира секрецията на серум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата.

Себо-регулираща процедура, която изчиства и стяга порите на кожата, за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна програма за лечение на акне.

Терапия за деликатната зона около очите

30 мин, 70 лв

Предназначение: Подходяща за чувствителни Състояния на кожата с бръчки и/или тъмни кръгове в зоната около очите.

Цели: Облекчава усещането за стягане в областта на околоочния контур. Помага на кожата в зоната около очите да елиминира отпадъците и токсините. Подобрява снабдяването с кислород по повърхността на кожата. Осигурява хидратиращи активни съставки, които изпълват и успокояват кожата. Удължава младежкия вид.

Интензивна процедура, която води до намаляване на фините линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки, като оставя Вашите очи свежи и възстановени.

Терапия за изморени очи с „Patch Defatigants“

45 мин, 80 лв

Предназначение: Подходяща за Състояния на кожата с бръчки, подпухналост и торбички в зоната около очите.

Цели: Намалява подпухналостта. Кожата е по – гладка, по – твърда.  Бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими. 

Иновативно решение за намаляване и предотвратяване на умората и признаците на стареене около очите. Незабавно, торбичките са намалени, кожата е загладена, бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими, за един свеж поглед.

Успокояващ и лифтинг масаж с „Cryo Sticks“

30 мин, 50 лв.

 

Предназначение: Подходяща за за зрели, девитализирани Състояния на кожата.

Цели: Ексфолира, хидратира и регенерира епидермиса. Преначертава контурите на лицето и извършва тотален лифтинг. Изпълва и дренира кожата по лицето, врата и деколтето.

Локалното прилагане на студените лъжички намалява температурата на кожата незабавно и така ограничава разширяването на кръвоносни съдове, насърчавайки свиването им. Регулира кръвообръщението в кожата, за да изчезнат неприятните зачервявания. В допълнение към тези успокояващи качества, масажът с Cryo Sticks има дрениращ, свиващ и стягащ ефект. Усещането за студ се „прихваща” от рецепторите на кожата, причинявайки настръхване, което стимулира нервните клетки в кожата и има изпъващ и лифтинг ефект върху епидермиса.

Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце

60 мин, 100 лв.

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата.

Цели: Реализирайте 4 седмици преди или след излагане на силни UV,  и инфрачервени лъчи.

Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UV лъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най-малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.

Подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични, дерматологични процедури

Продължителността и цената на терапията са в зависимост от естетичната процедура

Подложената на стрес кожа по време на инвазивни медико – естетични процедури, изисква пренаствойване на методологията за грижа и строго специфичен поведенчески подход. Преди и след оперативната програма е създадена на база на лекарски съвети. В зависимост от типа процедура, подготвителният период може да бъде по-дълъг или по-къс. Колкото по – инвазивна е операцията, толкова по – дълга е подготовката.

 Курс за намаляване и превенция на пигментни петна – „Soin Taches Pigmentaires“

60 мин, 120 лв.

Предназначение: Подходяща за всички Състояния на кожата с пигментни петна.

Цели: Незабавно изсветляващо действие. Предотвратява появата и намалява съществуващите пигментни петна. Изравнява тена и намалява несъвършенствата.

Изравняваща тена процедура, за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен. Протоколът на този курс от терапии е съставен според Състоянието на кожата.

Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 320лв.

 Моделираща процедура за бюст и рамене – „Soin Raffermissant Buste et Bras“

Без апарат Remodeling Face® – 45 мин, 60 лв.

С апарат Remodeling Face® – 75 мин, 140 лв.

Предназначение: Подходяща за отпуснат бюст, наличие на пигментни петна, белези и скорошни стрии.

Цели: Тонизира и стяга епидермиса и бюста. Терапия, специално разработена за гърдите.

Стягаща и тонизираща процедура, специално създадена за стягане на кожата на бюста, раменете и вътрешната част на ръцете.

 

[mc4wp_form id=“24915″]