fbpx

Подаръци

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПОДАРЪК
ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЛИЧНОСТ

Вече имате възможността да предоставите на вашите близки истински персонализиран подарък, като им подарите специално изживяване с Biologoqie Recherche Paris и/или INDIBA Deep Beauty, в елегантната обстановка на нашия „Expert Center Biologique Recherche“.

Можете да закупите подаръчен сертификат за персонализирана процедура за лице, тяло или коса, с Biologique Recherche Paris – луксозен козметичен бранд, с репутация за поразителна ефективност, от:

60 лв, 70 лв, 80 лв, 100 лв, 150 лв,  240 лв

Подаръчен сертификат за персонализирана радиочестотна процедура за лице, тяло или коса, с INDIBA Deep Beauty – технология за регенеративна терапия, с уникална честота от 448 kHz, от:

60 лв, 90 лв, 120 лв, 135 лв, 150 лв

 

Получателят на Подаръчен сертификат при нас, без значение от неговия вид и размер, първо ще се наслади на персонална диагностика на кожата. Комбинация от визуална, тактилна и апаратна процедура, с апарат Skin Instant Lab, подходяща едновременно за мъже и жени.

На базата на направената козметична оценка на епидермиса, специалист ще препоръча най – подходящите продукти за домашна грижа и ще подбере най – добрата процедура за сияйна и здрава кожа, която да предостави на вашия любим човек.

На гърба на подаръчния ни сертификат, вие имате възможността да напишете и персонализирано послание, като финална щриха към перфектния подарък.

Изберете желания вид и размер на подаръка, а ние ще се погрижим вашите любими хора да се почувстват истински щастливи и специални. Обадете ни се на телефон: 0895116336 или на място, в комплекс „Морско казино“.

[mc4wp_form id=“24915″]