fbpx

Процедури за лице ALL IN

BIOLOGIQUE RECHERCHE PARIS

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Всеки човек има различно „Състояние на кожата“, което еволюира в рамките на един ден. Специалистите в Expert Center разчитат правилно посланията на епидермиса и адаптират своя подход персонално, според нуждите на всеки един клиент, за да постигнат незабавни и видими резултати.

ДИАГНОСТИКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА  СЪС SKIN INSTANT LAB® 20 МИН.

Първа стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата® и да се предложи процедура за лице с персонален подход – според Състоянието на кожата.

ВСЯКА ТЕРАПИЯ НА BIOLOGIQUE RECHERCHE, МОЖЕ ДА БЪДЕ НАДГРАДЕНА С ДОПЪЛНИТЕЛЕН МОДУЛ, ЗА ОЩЕ ПО-ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ

 • Модул Супер бустер Remodeling Face® 

30 мин, 50 лв

Повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магическите ефекти, които се постигат с Remodeling Face®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. Remodeling Face® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

 • Модул Ко-Фактори на Biologique Recherche 

30 мин, 70 лв

За още по-видими резултати, към всяка терапия може да се добави нанасяне на предварително импрегнирана маска, адаптирана към формата на лицето Ви, за специфично и интензивно третиране.

 • Програма Haute – Couture 

След четири години проучвания, Biologique Recherche създава уникална Програма за Козметична грижа: Програмата Haute Couture на Biologique Recherche (само след консултация и медицински анализ). За повече информация, молим да се свържете с мениджмънта и официалния представител на програмата Haute Couture.

 • Мезотерапия с активен коктейл от минерали и витамини 

60 мин, 240 лв

Това е една цялостна терапия, която започва с отпускащ масаж на лице, шия и делолте, последван от фин пилинг с Lotion P50 и безболезнена мезотерапия с фини игли. По време на процедурата, повърхностният слой на кожата се напоява с активния регенериращ коктейл, за дълбок и мултиактивен резултат дори и за най – девитализираните кожи. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели. Терапията помага да се преодолеят признаците на преждевременно остаряване. Кожата е по – добре хидратирана и възвръща своята еластичност и гладкост. Видими резултати веднага след първата сесия. Кумулативен ефект след всяка следваща сесия. Тенът на лицето е по – сияен и дори отпуснатата кожа се чувства по – плътна, преструктурирана и опъната. Кожата изглежда изпълнена, лицето подмладено и по – свежо. А резултатите са изцяло естествени.

Препоръчителен курс от 3 терапии – 600 лв.

 • Програма Втора Кожа / Soin Seconde Peau (Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура Втора кожа) 

60 мин, 280 лв

Революционна 3Dмаска от нанофибри с 80% Хиалуронова киселина. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавно заличаване на знаците на годините.  

Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 780 лв.

ОЗАРЯВАЩИ И ХИДРАТИРАЩИ ТЕРАПИИ

 • Кислородна терапия VIP O2  

45 мин, 60 лв

Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава.

 • Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата 

60 мин, 80 лв

Тази терапия е предназначена за дехидратирани Състояния на кожата. Тя хидратира интензивно горните слоеве на епидермиса, „изпълва” водната възглавница на кожата, подобрява еластичността й и изглажда бръчки и фини линии.

 • Soin Biosensible (Процедура за чувствителни Състояния на кожата®) 

60 мин, 80 лв

Процедура за възстановяване на особено чувствителни, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата®. Кожата Ви е успокоена и защитена. Тази терапия може да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

 • Soin Regenerant Vernix (Регенерираща процедура Веникс)

60 мин, 100 лв

Подмладяваща, регенерираща и възстановяваща процедура, която дава на увредената кожа истинско „Прераждане”.

 • Soin Erythros (Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея)

60 мин, 100 лв

Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата®, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки, помага да се намали зоната от кожата, засегната от зачервяване, както и да се предотврати образуването на нови кръвоносни съдове. Успокоява кожата и й осигурява усещане за комфорт.

СТЯГАЩИ ТЕРАПИИ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

 • Lift C.V.S. (Реструктуриращ комплекс за лице)

60 мин, 100 лв

Ексфолиираща и лифтинг процедура, , която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

 • Soin Restructurant et Lissant (Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата)

60 мин, 100 лв

Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни Състояния на кожата® или Състояния на кожата®, белязани от годините. Кожата Ви е хидратирана, гладка и тонизирана.

 • Soin MC110 Restructurant (Ремоделираща процедура МС110)

60 мин, 80 лв

Изпълваща наново процедура за Състояния на кожата®, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с бръчки. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето Ви е ремоделирана. Вашата кожа изглежда по-гладка, чиста и млада.

 • Ексфолираща терапия „Р 50” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата

60 мин, 100 лв

Тази терапия е създадена за плътни кожи с бръчки, които са изгубили еластичност и имат неравна пигментация. Изравнява и осветява тена. Тонизира и стяга овала на лицето. Заличава фините повъхностни несъвършенства. Резултати: Стяга овала на лицето и „изпълва” кожата. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект дори и при много дебели кожи.

 • По-гладка и озарена кожа с коктейл от Фруктови киселини

60 мин, 100 лв

Изчистваща и обновяваща грижа за плътни, себорейни и/или хипер-кератинизирани или кожи с белези. Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа за кожата, която обновява епидермиса. Нова кожа, дори и за по-дебелите кожи.

 • Ревитализираща и тонизираща терапия с много опции според Състоянието на кожата 

60 мин, 80 лв

Тази терапия е предназначена за девитализирани кожи със сив тен. Енергизира и тонизира кожата, изглажда бръчките, помага да се предотврати появата на пигментни петна, причинявани от възрастта.

 • Hydreclat – Хидратираща терапия за сияен тен 

45 мин, 60 лв.

Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява, тонизира тена и освежава кожата.

 • Soin Reconditionnement Lipidique ( Процедура за възстановяване на липидите) 

60 мин, 100 лв

Подхранваща и защитаваща процедура за възстановяване на липидния дефицит в кожата. Високата концентрация на активни съставки и скъпоценни масла, възвръщат обема, еластичността и комфорта на Вашата кожа.

 • Soin Cryo 3R avec Remodeling Face® (Крио терапия с апарат Remodeling Face®)                                                                      Идеална терапия за зрели кожи / 3R = Regenerating, Repairing, Renewing 

90 мин, 120 лв

Процедура, която активира ексфолирането и моделиращите флуиди. Нейната ефективност се оптимизира от ефекта на студа. Това е Супер Бустер за регенериране и възстановяване на епидермиса.

 • Soin Triple Lift avec Remodeling Face® (Троен лифтинг с апарат Remodeling Face®

105 мин, 140 лв

Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване обема на лицето.

 • Biologique Feerie – терапия за незабавно възстановяване

60 мин, 100 лв

Тази интензивна терапия е особено препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури. Тя стяга, тонизира и обновява кожата. Изглажда бръчките, фините линии и очертава контура на лицето. Идеална терапия за плътни кожи, лишени от тонус и/или с широки пори.

 • Soin Biovector Marin (Процедура с листа от водорасли)

С апарат Remodeling Face® – 60 мин, 150 лв

Без апарат Remodeling Face® – 90 мин, 100 лв

Процедура, специално създадена за девитализирани, изморени и/или с бръчки Състояния на кожата®, с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е стегната, а кожата тонизирана.

 • Soin Caviar Integral (Процедура с Хайвер и Колаген)

60 мин, 100 лв

Процедурата е създадена за грижа за взискателни Състояния на кожата®. Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви е гладка и стегната. Овлажнява, подхранва и стяга. Терапията е предназначена за дехидратирани кожи, лишени от тонус.

 •  Soin Integral Face Lift C.V.S + Hydreclat (Лифтинг и тонизираща процедура)

С апарат Remodeling Face® – 150 мин, 230 лв

Без апарат Remodeling Face® – 120 мин, 180 лв

Поглезете се с най-всеобхватната процедура за лице на Biologique Recherche. Изглажда и изравнява текстурата на Вашата кожа, като същевременно повдига и тонизира епидермиса. Тази терапия е идеална за зрели и дехидратиран Състояния на кожата.

РЕБАЛАНСИРАЩИ И СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ

 • Soin SeboReequilibrant (Себум Ре-балансираща процедура)

С бустер MC 110 – 45 мин, 80 лв

Без бустер MC 110 – 60 мин, 60 лв

Себо-регулираща процедура, която изчиства и стяга порите на кожата, за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна програма за лечение на акне.

 • Терапия за деликатната зона около очите

30 мин, 50 лв

Интензивна процедура, която води до намаляване на фините линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки, като оставя Вашите очи свежи и възстановени.

 • Терапия за изморени очи с Patch Defatigants

45 мин, 60 лв

Иновативно решение за намаляване и предотвратяване на умората и признаците на стареене около очите. Незабавно, торбичките са намалени, кожата е загладена, бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими, за един свеж поглед.

 • Успокояващ и лифтинг масаж с Cryo Sticks

30 мин, 50 лв.

Локалното прилагане на студените лъжички намалява температурата на кожата незабавно и така ограничава разширяването на кръвоносни съдове, насърчавайки свиването им. Регулира кръвообръщението в кожата, за да изчезнат неприятните зачервявания. В допълнение към тези успокояващи качества, масажът с Cryo Sticks има дрениращ, свиващ и стягащ ефект. Усещането за студ се „прихваща” от рецепторите на кожата, причинявайки настръхване, което стимулира нервните клетки в кожата и има изпъващ и лифтинг ефект върху епидермиса.

 • Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце

45 мин, 60 лв.

Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UV лъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най-малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.

 • Подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични, дерматологични процедури

Продължителността и цената на терапията са в зависимост от естетичната процедура

Подложената на стрес кожа по време на инвазивни медико-естетични процедури, изисква пренаствойване на методологията за грижа и строго специфичен поведенчески подход. Преди и след оперативната програма е създадена на база на лекарски съвети. В зависимост от типа процедура, подготвителният период може да бъде по-дълъг или по-къс. Колкото по-инвазивна е операцията, толкова по-дълга е подготовката.

 • Soin Taches Pigmentaires (Курс за намаляване и превенция на пигментни петна)

60 мин, 100 лв.

Изравняваща тена процедура, за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен. Протоколът на този курс от терапии е съставен според Състоянието на кожата.

Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 270лв.

 • Soin Raffermissant Buste et Bras (Моделираща процедура за бюст и рамене)

Без апарат Remodeling Face® 45 мин, 60 лв.

С апарат Remodeling Face® – 75 мин, 110 лв.

Стягаща и тонизираща процедура, специално създадена за стягане на кожата на бюста, раменете и вътрешната част на ръцете.

 

INDIBA DEEP BEAUTY

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Indiba Deep Beauty е радиочестотна процедура с дълбок регенериращ ефект, която дава на кожата ви нов живот, с видими резултати още от първата сесия.

 • Процедура КРАСИВА И ЗДРАВА КОЖА

30 мин, 75 лв

Предназначение: Тази терапия е насочена срещу признаците, свързани със знаците на годините: отпусната кожа, линия на челюстта, бръчки, мимически линии, розацея*, зряла кожа.

Цели: Да се подобри регенерацията; да се стегне кожата. По-сияйна кожа. Намаляване на бръчки и гънки. Увеличаване на мускулния тонус. Контуриране на долната част на лицето.

Брой сесии: Флаш терапия: 1 сесия. Пакет за трайни резултати: 6 сесии. Първите 4 сесии, възможно най-често. Следвани от 1 или 2 седмично. Поддръжка: 1-2 за месец.

Отстъпка от цената на пакет от 6 сесии, при предплащане: 405 лв

Отстъпка от цената на пакет от 12 сесии, при предплащане: 720 лв

 • Процедура ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ

20 мин, 50 лв

Предназначение: Тази терапия е насочена срещу отока под очите; загрубяла кожа. Мастни торбички, отпусната кожа. Увиснал горен клепач и бръчки „пачи крак“.

Цели: Осигурява дренаж; увеличава потока на кръвта и микроциркулацията. Подобрява еластичността на кожата и намалява мастните торбички. Отваря широко очите. 

Брой сесии: Флаш терапия: 1 сесия. Пакет за трайни резултати: 6 сесии. Първите 4 сесии, възможно най-често. Следвани от 1 или 2 седмично. Поддръжка: 1-2 за месец.

Отстъпка от цената на пакет от 6 сесии, при предплащане: 270 лв

Отстъпка от цената на пакет от 12 сесии, при предплащане: 480 лв

 • Процедура ДВОЙНА БРАДИЧКА

20 мин, 50 лв

Предназначение: При загуба на еластичност, мастни натрупвания, зряла кожа, хиперкератоза.

Цели: Подобрява еластичността и вида на отпуснатата кожа. Осигурява регенерация на епидермиса. Подобрява съдовия и мускулния тонус. Увеличава твърдостта на тъканите. Намалява хиперкератозата.

Брой сесии: Флаш терапия: 1 сесия. Пакет за трайни резултати: 6 сесии. Първите 4 сесии, възможно най-често. Следвани от 1 или 2 седмично. Поддръжка: 1-2 за месец.

Отстъпка от цената на пакет от 6 сесии, при предплащане: 270 лв

Отстъпка от цената на пакет от 12 сесии, при предплащане480 лв

 • Процедура ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

30 мин, 75 лв

Предназначение: При загуба на еластичност, мастни натрупвания, отслабен тонус на кожата.

Цели: Подобрява твърдостта на тъканите. Осигурява регенерация на епидермиса. Подобрява тонуса на съдове и мускули.

Брой сесии: Флаш терапия: 1 сесия. Пакет за трайни резултати: 6 сесии. Първите 4 сесии, възможно най-често. Следвани от 1 или 2 седмично. Поддръжка: 1-2 за месец.

Отстъпка от цената на пакет от 6 сесии, при предплащане: 405 лв

Отстъпка от цената на пакет от 12 сесии, при предплащане: 720 лв

[mc4wp_form id=“24915″]