fbpx

2 месеца до вашия сватбен ден с Biologique Recherche

НАРЪЧНИК ЗА БЛЕСТЯЩА КОЖА

С BIOLOGIQUE RECHERCHE PARIS 

ЗА ВАШИЯ СВАТБЕН ДЕН

Сватбеният сезон е в пълен разцвет и въпреки, че има много други фактори, за които трябва да помислим при планирането на сватбата си не бива да забравяме, че заедно с перфектната рокля върху нас, по пътеката трябва да носим и своята перфектна кожа.

Подготовката на мечтания сватбен ден е изключително стресиращ и натоварен период и за съжаление, нашата кожа реагира много бързо на фактора стрес. Това е нещо, което ние разбираме изключително добре и нашите специалисти Яна и Ива, ви представят най – добрата грижа, която можете да започнете за своята кожа навреме, за да блестите в своя специален, сватбен ден.

Добрият съвет е първата стъпка, от нашия предсватбен режим за вас.

2 МЕСЕЦА ДО СВАТБАТА

НАЧАЛОТО

 

Това е периодът, в който е необходимо да изберете подходящите продукти, които да отговарят на нуждите именно на вашата кожа, за да започнете строгия си режим за красота. Разбира се, всеки иска да изглежда безупречно за сватбените си снимки, но съвършената, порцеланова кожа, изисква отдаденост, а не магия. Отдавна отминаха дните, в които е достатъчна употребата единствено на най – обикновен  почистващ и хидратиращ продукт.

Кратка разходка до вашия любим терапевт на Biologique Recherche в Expert Center, ще ви гарантира правилният продукт за нуждите и Състоянието на вашата кожа. За целта, вашият специалист ще ви направи персонален анализ на кожата, използвайки  Skin Instant Lab от Biologique Recherche – апаратът за диагностика, който измерва до точност нивото на хидратация, на хидролипидната кожна бариера, еластичността, пигментацията и себума. Този анализ помага на естетика да създаде за вас персонален предсватбен план и протокол за лечение, за да имате спокойствието, че кожата ви гарантирано ще придобие естествен и здрав вид за сватбения ден, който да отива на прекрасната ви рокля.

Вашият 2 – месечен препоръчителен пакет от продукти преди сватбата ви, трябва да включва употребата на почистващо мляко Lait, знаковият за марката Lotion P50, концентрирани серуми и хидратиращ продукт, според Състоянието на кожата. Колкото по – дълго използвате продуктите на Biologique Recherche, толкова по – чудодейно влияние ще имат те върху вашата кожа.

Това е най – добрият стартов предсватбен пакет, с който ще предприемете правилният режим за кожата си … and they lived happily ever after.

ЦЯЛОСТЕН РИТУАЛ ЗА ЛИЦЕ С BIOLOGIQUE RECHERCHE

2 МЕСЕЦА ДО СВАТБАТА

 

С правилния режим за домашна грижа, ръка за ръка вървят и терапиите за лице, които са от изключителна важност за здравия вид на кожата ви. Те трябва да бъдат прилагани веднъж на всеки 2 – 3 седмици, в зависимост от Състоянието на кожата ви и програмата, която вашият терапевт е наложил за вас.

Стъпка 1:

След направената Диагностика на Състоянието на кожата ви, вашият терапевт ще формулира най – точно правилния режим за вас както с продукти за домашна грижа, така и с процедури за лице в нашия център, и ще можете заедно с него да пристъпите към първата си процедура.

Стъпка 2:

Първaта процедура за нашите булки и младоженци, обикновено е балансиране, и почистване на кожата на лицето, според персоналното Състояние. Процедурите от френския козметичен бранд Biologique Recherche, подходящи за балансиране на епидермиса са: Soin MC110 Restructurant, Ексфолираща терапия „Р50”, Фруктови киселини или Soin Sebo – Reequilibrant. Всеки желае да придобие свеж блясък за своя специален ден, а това се постига само и единствено, с чиста кожа. 

Стъпка 3:

Втората процедура, която се препоръчва 3 седмици след първата, е Booster VIP O2 – луксозна, кислородна и балансираща терапия, която представлява отлична комбинация от микро – ексфолиране, зареждане с кислород и био – енергиен масаж. Едно прекрасно, релаксиращо изживяване, което зарежда епидермиса с кислород, заличава стреса от чертите на лицето и прави кожата блестяща веднага след терапията. 

1 МЕСЕЦ ДО СВАТБАТА

 

Стъпка 4: 

Препоръчителната трета процедура отново е за почистване на лицето – персонално подбрана, според Състоянието на кожата. Тази терапия трябва да бъде извършена 2 седмици след кислородна терапия Booster VIP O2, за да може естетика да изчисти още веднъж епидермиса и да се съсредоточи върху проблемните зони.

1 СЕДМИЦА ДО СВАТБАТА

 

Стъпка 5:

Седмицата преди сватбения ден, препоръчваме за нашите младоженци луксозна лифтинг терапия – SOIN LIFT CVS. Комплексна грижа за лицето, която ексфолира, повдига, реструктурира, стяга, хидратира и предпазва от външните агресивни фактори. По време на терапията механично се ексфолира епидермиса, структурата на кожата се изглажда и усъвършенства, порите се стягат и обновяването на клетките се ускорява. 

ДЕНЯТ ПРЕДИ ВАШИЯ СВАТБЕН ДЕН

Представяме ви вашата финална процедура,

преди големия ден:

„Троен лифтинг от Biologique Recherche“

 

Тази интензивна терапия комбинира два ексфолиращи и лифтинг бустера, с използването на апарата Remodeling Face, който съчетава силата на четири вида ток – галваничен, средна и висока честота и „електропорация“ – за незабавни и дълготрайни резултати. Една комплексна терапия за ремоделиране и изпълване на обема на лицето.

Перфектният предсватбен ден за вашата кожа!

Подгответе кожата за вълшебния си ден.
Сега, когато знаете правилната грижа, за да имате блестяща кожа в сватбения ден, остава само да ни се обадите, за да насрочите вашите предсватбени процедури.

За нас ще бъде чест да ви помогнем да заблестите, във вашия приказен ден.

При предплащане на цената на пакета от 5 предсватбени процедури, вие получавате 10% отстъпка.

За 716 лв, вместо за 796 лв (в случай, че балансиращата терапия, подходяща за вашето Състояние на кожата, е на цена от 100 лв).

За 806 лв, вместо за 896 лв (в случай, че балансиращата терапия, подходяща за вашето Състояние на кожата, е на цена от 150 лв).

При интерес от ваша страна, можете да запитате нашите специалисти за изготвяне на персонализирани пакети за тяло и / или коса с Biologique Recherche, за една цялостна и комплексна грижа за вашата красота.

[mc4wp_form id=“24915″]