fbpx

Тъй като дните за плаж и ваканции приключиха, този месец можете да направите няколко неща за перфектен преход към есенно-зимния сезон. Независимо какви ще са те, кожата ви изисква специално внимание. Преходът на сезоните предполага да се направят някои корекции в ежедневната грижа, така че кожата ви да изглежда страхотно през есента. Ето няколко маски на Biologique Recherche, които ще ви помогнат да се сбогувате с лятото и да кажете „здравей есен”.

Biologique Recherche Masque Vivant

Masque Vivant

Някои казват, че мирише ужасно, други казват, че мирише на шоколад. И по някаква причина кучетата и котките я обожават. Вероятно сте чували за Masque Vivant, но в случай, че не сте, това е киселинна маска, богата на екстракти от дрожди, създадена, за да ви предостави дълбоко почистване, което оставя кожата мека и ексфолирана. Тази маска е идеална, ако трябва да се отървете от задушена кожа, акне и омазняване или ако просто трябва да съживите тена си.

Biologique Recherche Masque Biomagic

 Masque Biomagic

Друга маска от гамата на Biologique Recherche е Masque Biomagic, която дължи ефекта си за борба с омазняване и акне, на бялата глина. Biomagic е чудесна, както като маска за лице, за стягане на порите, така и за енергизиране на кожата или за лечение на пъпки, а също и превенцея срещу влошаването им. Тази маска е идеална, ако имате мазна кожа или за третиране на пигментации при комбинирана кожа.

Biologique Recherche Creme Masque Vernix

Creme Masque Vernix

Когато сухият, студен зимен въздух надделее навън, неизбежно ще ви трябва продукт, за да поддържате кожата си хидратирана. Creme Masque Vernix използва идеалната комбинация от протеини, мазнини и антиоксидантни пептиди, за да осъществява действието си. Тя оставя кожата ви мека, успокоена и хидратирана. Тази маска е подходяща за сухи и чувствителни състояния на кожата, тъй като помага за възстановяване на липидната бариера, като в същото време запечатва влагата и защитава кожата.

Докато дните стават по-къси, а въздухът по-студен, не забравяйте да помогнете на кожата си през това преходно време. Продуктите, подходящи за тена ви през лятото, може вече да не са ефективни, тъй като климатът е променен. Така че преразгледайте ежедневния си ритуал и направете необходимите промени, за да поддържате кожата си здрава.

[mc4wp_form id=“24915″]