fbpx

3 седмици до вашия сватбен ден с INDIBA Deep Beauty

НАРЪЧНИК ЗА БЛЕСТЯЩА КОЖА

С INDIBA DEEP BEAUTY 

ЗА ВАШИЯ СВАТБЕН ДЕН

Сватбеният сезон е в пълен разцвет и въпреки, че има много други фактори, за които трябва да помислим при планирането на сватбата си не бива да забравяме, че заедно с перфектната рокля върху нас, по пътеката трябва да носим и своята перфектна кожа.

Подготовката на мечтания сватбен ден е изключително стресиращ и натоварен период и за съжаление, нашата кожа реагира много бързо на фактора стрес. Това е нещо, което ние разбираме изключително добре и нашите специалисти Яна и Ива, ви представят най – добрата грижа, която можете да започнете за своята кожа навреме, за да блестите в своя специален, сватбен ден.

Добрият съвет е първата стъпка, от нашия предсватбен режим за вас.

3 СЕДМИЦИ ДО СВАТБАТА

ЕКСПРЕСНИ РЕЗУЛТАТИ С INDIBA DEEP BEAUTY

 

Терапиите с INDIBA® Deep Beauty помагат да се възстанови и възвърне хармонията във вашето лице, като същевременно ви носят усещане за така необходимият вътрешен мир, по време на сватбената ви подготовка. Освен това, терапиите за лице са от изключителна важност за поддържане на здравия вид на кожата. С INDIBA, е необходимо те да бъдат прилагани през ден, а техният брой варира от 6 до 12, в зависимост от Състоянието на кожата ви и програмата, която вашият терапевт е наложил за вас.

Системата Deep Beauty от INDIBA за радиочестотен лифтинг с дълбок регенериращ ефект ще осигури на кожата ви необходимата красота. Избирайки за своя специалност естетичната сфера, INDIBA помага да изглеждаме добре на всяка възраст и да се чувстваме с 10 години по – млади. Deep Beauty дава на кожата нов живот с видими резултати още от първата сесия. Сбогом неравен тен, прекомерна себумна секреция, липса на стегнатост, бръчки, торбички под очите, двойна брадичка… Да, радиочестотният лифтинг не е новост, но Proionic ефектът – определено. Терапията с INDIBA използва модулиран електрически ток за регенерация на тъканите. 150 научни публикации доказват, че именно при чeстота 448 kHz се случва магията – стимулиране на междуклетъчния йонен обмен, подобряване снабдяването на тъканите с хранителни вещества и кислород, и подпомагане на дренирането. При това без риск от изгаряне, както при други апарати. И това не е всичко. Според д – р Игнасио Корал, медицинският съветник на INDIBA, генерираните при терапия стволови клетки запазват генетично програмираното си качество, унаследено от източника. 

Освен позитивите за красивата кожа на лицето, INDIBA® Deep Beauty допринася за ребалансиране на клетките и нормализиране на техния мембранен потенциал, който е необходим за нормалното функциониране на тялото. За хармония и баланс не само външно, но и вътрешно!

 

ПОДГОТВЕТЕ КОЖАТА СИ ЗА СВОЯ ВЪЛШЕБЕН ДЕН

 

Сега, когато знаете правилната грижа, за да имате блестяща кожа в сватбения ден, остава само да ни се обадите, за да насрочите вашите предсватбени процедури.

За нас ще бъде чест да ви помогнем да заблестите, във вашия приказен ден.

При предплащане на цената на пакета от 6 предсватбени процедури, вие получавате 10% отстъпка – за 486 лв, вместо за 540 лв.

При предплащане на цената на пакета от 12 предсватбени процедури, вие получавате 20% отстъпка – за 864 лв, вместо за 1080 лв.

При интерес от ваша страна, можете да запитате нашите специалисти за изготвяне на персонализирани пакети за тяло и / или коса с INDIBA Deep Beauty, за една цялостна и комплексна грижа за вашата красота.

BEAUTY TIP: 3 СЕДМИЦИ ДО СВАТБАТА

ДОМАШНА ГРИЖА С КОЗМЕТИКАТА НА BIOLOGIQUE RECHERCHE 

 

Това е минималният период, в който е необходимо да изберете подходящите продукти и процедури, които да отговарят на нуждите именно на вашата кожа, за да започнете строгия си режим за красота. Разбира се, всеки иска да изглежда безупречно за сватбените си снимки, но съвършената, порцеланова кожа, изисква отдаденост, а не магия. Отдавна отминаха дните, в които е достатъчна употребата единствено на най – обикновен  почистващ и хидратиращ продукт.

Кратка разходка до вашия любим терапевт на Biologique Recherche и INDIBA в Expert Center, ще ви гарантира правилните продукти и процедури за нуждите, и Състоянието на вашата кожа. За целта, вашият специалист ще ви направи персонален анализ на кожата, използвайки  Skin Instant Lab от Biologique Recherche – апаратът за диагностика, който измерва до точност нивото на хидратация, на хидролипидната кожна бариера, еластичността, пигментацията и себума. Този анализ помага на естетика да създаде за вас персонален предсватбен план и протокол за лечение, за да имате спокойствието, че кожата Ви гарантирано ще придобие естествен и здрав вид за сватбения ден, който да отива на прекрасната ви рокля.

Вашият 3 – седмичен препоръчителен пакет от продукти преди сватбата ви, трябва да включва употребата на почистващо мляко Lait, знаковият за марката Lotion P50, концентрирани серуми и хидратиращ продукт, според Състоянието на кожата.

Това е най – добрият стартов предсватбен пакет, с който ще предприемете правилния режим за кожата си … and they lived happily ever after.

[mc4wp_form id=“24915″]