fbpx

Всичко, което искам за коледа… !

Милиони хора по света броят дните до Коледа. Това е времето, когато можем да се отдадем на заслужена почивка, вкусни сладки, коледни филми и дълги разговори със семейство и приятели. Да не забравяме и за подаръците! Коледният дух се усеща навсякъде, наближи ли края на годината.

Вдъхновени от светлите празници, през този сезон ви представяме перфектното предложение, с което да поглезете близките си или самите себе си – с ухание на топъл чай и релаксираща терапия при нас, които ще успокоят ума, духа и тялото ви. Остават броени дни до Коледа. Запознайте се с нашия „Christmas Treats“ пакет, за да озарите празничните нощи със своята сияйна кожа. Той включва:

Специално в духа на Коледните празници, Диагностика на Състоянието на кожата, със SKIN INSTANT LAB® и VISIOLAB ще бъде комплимент към вашия „Christmas treat“ пакет. Към всеки закупен пакет ще ви предоставим и подарък за красив поглед – Patchs Défatigants от Biologique Recherche.

Expert Center BR Варна

Patchs Défatigants заличава умората, а погледът буквално светва – тази шийт маска от Biologique Recherche представлява  предварително напоени пластири във формула, обогатена с активни съставки против подпухналост, торбички и бръчки – перфектният съюзник за отпочинала и красива визия през дългите празнични дни, и нощи. Тяхната естествена биоцелулозна среда и „пинцетообразна“ форма прилягат перфектно към контура на очите, за ефективно и цялостно третиране. Незабавно намалява подпухналия ефект, кожата е по-гладка, по – плътна, а бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими. 

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2023

Scroll to Top