fbpx

Haute Couture

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ 

ЗА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ – HAUTE COUTURE 

След 4 години на проучвания, Biologique Recherche създаде програма, която е уникална за света на козметиката: Програмата Haute Couture Biologique Recherche. Прилагайки своя опит в създаването на изключително персонализирани продукти за лице, Biologique Recherche сега разширява своя индивидуален подход за разработване на поръчкови козметични продукти, заедно с обслужване в продължителност на седем месеца, за постигане на забележителни резултати.

Точно както цялата методология Biologique Recherche, тази невероятна програма се основава на три фази, на които дължи своята репутация за ефективност: козметологична оценка на кожата, инициализиране и грижа – три основни фази, които се прилагат в течение на няколко месеца, основавайки се на индивидуална оценка.

 

Динамичен и уникален отговор на промените в Състоянието на кожата©

 

Дълбоката разлика в подхода на Biologique Recherche лежи в неговия „персонализиран“ поглед към кожата, която не се третира по статичен начин, а от гледна точка на „Състоянието на кожата©“ (буквално: „мигновено състояние“).

Изкуствената класификация на кожата като нормална, суха или мазна, има слаба физиологична основа и може да даде само статично изображение на козметологичните дисбаланси на кожата. Много външни фактори, като климат, температура, климатик, тютюн, замърсяване и вътрешни фактори като стрес, полови хормони, начин на живот и възраст, взаимодействат върху кожата.

Методологията Biologique Recherche е насочена към кожата от гледна точка на всеки от тези фактори и промените в тях.

С набор от над 60 целенасочени активни съставки за достигане на точен отговор на специфичните проблеми на всяко Състояние на кожата©, Програмата Haute Couture позволява да се следва динамиката на кожата по време на целия курс, в съответствие с промените в сезоните, денонощните цикли и промените във времето.

 

Всичко започва с много прецизно измерване

По време на първата консултация, екип на Biologique Recherche от Париж извършва прецизна дермо-козметична диагноза за определяне на специфичните проблеми на Състоянието на кожата©. Тази оценка включва взимане на проба за ДНК анализ, визуален анализ, снимки, дермо-козметичен въпросник, внимателно слушане, както и много обширни и точни измервания.

На базата на взетата проба за ДНК анализ, клиентите получават резултати за своя фенотип, както и данни за възраст на кожата, която в много случаи е различна от фактическата възраст.

Тези високо прецизни замервания определят ниво на хидратация на кожата, себумни нива, транс-епидермална загуба на вода, еластичност,  твърдост и нива на меланин,  както и дълбочина на бръчките чрез взимане на силиконови отпечатъци.

Въз основа на тази оценка, обективен анализ на всички данни и персонализирани препоръки за следващите 6 месеца, лично от доктор Филип Аллуш, създател на изключителната козметична система на Biologique Recherche, екипът от създатели на формули в неговата лаборатория в Париж, подготвя поръчкови формулировки на кремове и серуми: Пакет Biologique Recherche Haute Couture.

Всеки месец се подготвя нов Пакет от специално формулирани продукти 2 крема и 3 до 8 серума.

Първата консултация определя специфичните проблеми на Състоянието на кожата©, … за да „изработи“ шест персонализирани пакета от нови специално разработени продукти:

Месец 1, Подготвителна фаза: Преди да получите Вашето персонализирано лечение и докато се анализират резултатите от диагностиката, Вие използвате козметични продукти Biologique Recherche, за успокоение и балансиране на кожата.

Месец 2, Фаза на индукция: Вашата персонализирана козметична програма вече е готова, и Вие получавате първия си Пакет Haute Couture. Той включва кремове и серуми за един месец от лечението. Продуктите се грижат нежно за кожата, за справяне със специфичните й нужди и за балансиране.

Месец 3 до 5, Фаза на активиране: Кожата ви е готова да приеме по-силно лечение, което е интегрирано по оптимален начин. За 3 месеца, фазата на активиране атакува основните проблеми, които засягат кожата Ви.

Месец 6, Балансираща фаза: Двата финални пакета Haute Couture стабилизират Състоянието на кожата©. Вашата кожа вече е здрава и проблемът е излекуван. Всичко, което трябва да направите сега е да затвърдите това, което сте постигнали.

Доклад: На всеки етап от тази програма, чрез срещи със специалист на Biologique Recherche, Вие можете да споделяте с нас резултатите от лечението, за да удостоверим, че то е перфектно адаптирано и да се гарантира, че програмата се развива и кожата се подобрява. В края на седмия месец, нови замервания и пълен доклад за Състоянието на кожата©, извършени от екип на Biologique Recherche от Париж, ще завършат тази изключителна програма.

Всеки месец, ексклузивните клиенти на програма Haute Couture, получават 2 кутии с продукти: един комплект за домашна грижа, заедно с детайлни препоръки за позлване и един комплект, заедно с персонален протокол за терапия с салона/спа центъра.

 

Програмата Haute Couture е представена за първи път през пролетта на 2012

 

Реализирани програми в България:

2016-2017 г. – 4

2017-2018 г. – 5

 Цена: лв. 23 520.00 лв.

 *За стартиране на програмата в България е необходим минимален брой от 3 клиента.

 От 2014 г. Програмата Haute Couture вече се предлага и като „Мини Haute Couture”, с продължителност 1 месеца.

 

 Индивидуална сесия на анализ и диагностика

 

Лечението започва с първоначална оценка от козметик, който провежда точна дермо-козметична диагностика, за да се установят специфичните проблеми на Състоянието на кожата®. Оценката се потвърждава от визуален анализ, снимки и дермо-козметичен въпросник.

 

Фаза на подготовка

 

Тази фаза дава време за укрепване, успокояване и възстановяване на баланса на кожата с помощта на продуктите за лице на Biologique Recherche. След този етап, кожата е подготвена за персонализирано лечение при възможно най-добри условия.

 

Вашата персонална кутия с комплект продукти

 

На базата на оценка и документиран анализ на данни, се създава 1-месечна програма Biologique Recherche Haute Couture. Един месец след диагностиката, се реализира персонализираната програма за грижа за кожата. Вие получавате луксозна кутия, която съдържа крем и серум, „направени по Ваша мярка”, както и предписания с обяснения за използване и как да се проведе индивидуалното лечение у дома

Цена: 3920.00 лв.

 *За стартиране на програмата „Мини Haute Couture” не е необходим минимален брой клиенти.

 

 

 

 

 

 

 

[mc4wp_form id=“24915″]