fbpx

• HAUTE COUTURE •

Програма Haute Coutere от Biologique Recherche

Ексклузивна програма за забележителни резултати

Expert Center BR

След години на проучване Biologique Recherche създаде програма, която е уникална за света на козметиката: Програмата Haute Couture. Марката разширява своя индивидуален подход за разработване на поръчкови козметични продукти, заедно с обслужване в продължителност на седем месеца, за постигане на забележителни резултати.

Програма се основава на три фази, на които дължи своята репутация за ефективност:козметологична оценка на кожата,инициализиране и грижа – три основни фази, които се прилагат в течение на няколко месеца, основавайки се на индивидуална оценка.

Поготовка за започване на програмата :

Извършва прецизна дермо-козметична диагноза за определяне на специфичните проблеми на Състоянието на кожата©. Тази оценка включва взимане на проба за ДНК анализ, визуален анализ, снимки, дермо-козметичен въпросник, внимателно слушане, както и много обширни и точни измервания. На базата на взетата проба за ДНК анализ, клиентите получават резултати за своя фенотип, както и данни за възраст на кожата, която в много случаи е различна от фактическата възраст.

Какво следва :

1. Подготвителна фаза: Преди да получите Вашето персонализирано лечение и докато се анализират резултатите от диагностиката, Вие използвате козметични продукти Biologique Recherche, за успокоение и балансиране на кожата.

2. Фаза на индукция: Вашата персонализирана козметична програма вече е готова, и Вие получавате първия си Пакет Haute Couture. Той включва кремове и серуми за един месец от лечението. Продуктите се грижат нежно за кожата, за справяне със специфичните й нужди и за балансиране.

3. Фаза на активиране: Кожата ви е готова да приеме по-силно лечение, което е интегрирано по оптимален начин. За 3 месеца, фазата на активиране атакува основните проблеми, които засягат кожата Ви.

4. Балансираща фаза: Двата финални пакета Haute Couture стабилизират Състоянието на кожата©. Вашата кожа вече е здрава и проблемът е излекуван. Всичко, което трябва да направите сега е да затвърдите това, което сте постигнали.

Заключение:

Програмата е строго индивидуална и всеки клиент се консултира от наш специалист преди започването й. 

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2023

Scroll to Top