fbpx

Remodeling Face

30 минути – 120 лева

Remodeling Face BR

Remodeling Face е апарат за ремоделиране на лицето, създаден от Biologique Recherche, който стимулира клетките, повдига мускулите и оформя контурите на лицето. В комбинация с целеви масажни техники, той укрепва и активира по-дълбоко регенерационните процеси и подобрява ефектите от приложените по време на процедура продукти – кожата е обновена, видимо тонизирана и повдигната. Remodeling Face може да се прилага върху маска или в комбинация с различни автентични серуми (максимум 4) според моментно състояние на кожата и ефекттът, който искаме да бъде постигнат.

Изпълваме признаците на стареене

Remodeling Face от Biologique Recherche е най-съвременна машина против стареене, която използва комбинация от токове, за да скицира структурата на лицето ви. Тази процедура против стареене е насочена към зоната на лицето, деколтето и шията, за възстановяване на еластичноста, стимулиране на кръвообращението и ремоделиране наново на структурата на лицето. След първата процедура могат веднага да бъдат забелязани видими резултати. 

Как работи Remodeling Face

Всяка една от нашите процедури за лице може да включва апарат Remodeling Face от Biologique Recherche, който използва най – високо ниво bio – електротерапия и комбинира четири типа ток:

Expert Center процедура Remodeling Face

Ефекти

За кого е предназначена

Винаги препоръчваме процедурата Remodeling Face на всеки, на когото му предстои важно събитие и иска да изглежда по най-добрия начин, тъй като резултатите са видими веднага след процедура. Тя е много популярна и сред знаменитости преди червения килим, както и сред младите, преди техния  сватбен ден. 

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2023

Scroll to Top