fbpx

Biologique Recherche

INDIBA EDNA

INDIBA ONA

Диагностика на кожата

Micro Puncture Lab

Remodeling Face

Услуги предлагани в Expert Center Варна

Какво е Expert Center ?

Expert Center Biologique Recherche e козметичен център от ново поколение в сърцето на град Варна, намиращ се в емблематичната сграда на Морското казино, на входа на морската градина. Като представителен център на френския козметичен бранд Biologique Recherche и радиочестотната технология от Барселона – INDIBA, както и на високачествена и 100 % натурална козметика от бранда Alqvimia, при нас можете да се насладите на най – висок клас персонализирани процедури за лице, тяло и коса.

Видове процедури ?

В Expert Center ще се насладите на разнообразие от козметични процедури за лице, процедури за тяло, както и на процедури за коса. Прилагани от нашите обучени специалисти чрез строго индивидуален подход към всеки отделен клиент, нашата цел е да постигнем най-добрата „версия” на вашата кожа.

Как се извършват процедурите с Biologique Recherche ?

Използвайки специфичен подход, всяко индивидуално състояние на кожата при нас се оценява така, че да се препоръча персонално подбрана козметична процедура и/или продукт. Диагностика на кожата е първата и задължителна стъпка, която се извършва при първото Ви посещение при нас, защото ние вярваме, че епидермисът е от централно значение за грижата за кожата. Диагностиката в нашия център се извършва с два апарата, патентовани от Biologique Recherche (Skin Instant Lab и VisioLab), и е придружена със специфични въпроси за досегашната Ви грижа, и начин на живот, от нашите специалисти. Така, те ще могат да Ви изготвят персонален план грижа с мануални и/или апаратни процедури, съобразен със Състоянието на Вашата кожа. Още с първото си посещение при нас ще се убедите, че методологията на Biologique Recherche няма нищо общо с всичко, което познавате до момента – екстракциите и парата, както и всички други агресивни действия по време на терапия в нашия център са забранени, тъй като, противно на всеобщите разбирания, те не са добри за кожата.  

Методи за прилагане ?

 Всички процедури и терапии в нашия козметичен център могат да бъдат прилагани по отделно или в козметична програма. Ексклузивно при нас за град Варна, вие можете да се насладите на процедури с радиочестотния апарат INDIBA, както и на козметична програма „Haute Couture” и програма „My Beauty DNA” от Biologique Recherche.

Как да си запиша час за консултация ?

Заслужавате своята здрава кожа! Свържете се с нас, запазете своя час за диагностика и консултация, и си подарете красиво бягство.

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2023

Scroll to Top