fbpx

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

FAQ

Центърът работи понеделник-неделя, от 10-19ч.

Марката разполога с над 180 продукта, направени да покрият и най-специфичните нужди на всеки клиент. Нашите терапевти са преминали серия от обучения, за да могат да предложат най-точният продукт според състоянието на Вашата кожа.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Съдържание на хармониката

Процедурите с INDIBA EDNA, са регениращи терапии, използващи радиочестотен ток с честота 448kHz. Тази специфична честота, предизвиква патентования от INDIBA пройоник ефект, с който започва естествената регенерация на тъканите от клетъчно ниво. В резултат получваме по-здрави тъкани и по-млада кожа.

Подобреният вид на кожата на лицето и тялото се вижда още след първата процедура. Намаляват финните линии и бръчките около очите и устата, уеаднаквяване на тена, повдигане на клепач и намаляване на порите по лицето. Редуциране на всички видове целулит, стягане на корема и бедрата.

Уникалната технология на апарата позволява да се работи всяка една част от тялото, която има нужда от подобрение. Предлагаме терапии за скалп – за сгъстяване на косата и подсилване на косъма, лице – за намаляване на бръчките, стягане и повдигане на отпуснатата кожа, прибиране на двойна брадичка, намаляване на торбички и тъмни кръгове, както и повдигане на клепачи. Тяло – повдигане на бюст, стягане на корем и ръце, повдигане и стягане на седалище, намаляване на целулит и други.

Терапиите с INDIBA EDNA, нямат възстановителен период, и това позволява да се правят по-често, което ускорява резултатите. Препоръчително е да се правят пакети от 6 или 12 процедури, съответно в период от 2 или 4 седмици. 

Процедурите са безболезнени и много приятни, можем да ги сравним със СПА масаж. Усеща се приятно затопляне в третираната зона, което води до отпускане и често до заспиване на клиентите. 

Процедурите са противопоказни единствено за бременни, хора с електрически импланти и тромбофлебит. 

Терапиите са неинвазивни и могат да се правят през цялата година. Ако имате силно слънчево изгаряне е добре да се изчака 1-2 дни да се успокои кожата, преди да започнете процедура с INDIBA.

Процедурите са напълно безопасни и безболезнени. Терапиите засилват йонния обмен между клетките и регенерацията на клетките и кожата се случва по естествен път.

Резултатите зависят от моментното състояние на кожата на клиента, годините и начина на живот. При терапиите за лице, ефекта е видим още след първата процедура, за дълготраен и максимален ефект е необходимо да се направи пакет от 6 или 12 процедури. Оптималният резултат идва 4 седмици след последната терапия.

След постигане на удовлетвореност на клиента, е препоръчително да се прави по 1 поддържаща терапия в месеца.

Да можете, трябва да е минал период от 3-4 седмици след поставяне на филъра или хиалуроновата киселина.

Не намирате, това което търсите ?

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2021

Scroll to Top