fbpx

Как да се справим с белезите от акне ?

За много от нас, тийнейджърските години не са били най-доброто време за кожата ни. Дивите хормони и липсата на познания за ежедневна грижа, водят до всякакви проблеми, като един от най-често срещаните е акнето. За някои, тези дни са доста назад и акнето си е отишло, заедно с тях. Но за други, тези проблеми са оставили своя отпечатък под формата на белези, които могат да продължават дълги години след гимназията. За щастие, Biologique Recherche има продукти, предназначени за този конкретен проблем, така че най-накрая можете да се сбогувате с белезите от акне завинаги.

Serum Placenta

Biologique Recherche Placenta Serum

Серумът Placenta е възстановяващ серум, който не само лекува белези след акне, но и успокоява възпаленията. Освен това възстановява гъвкавостта и тонуса на кожата, давайки на серума Placenta и anti-ageing ефект. И ако това не е достатъчно, може да се използва и за изсветляване на тъмни кръгове под очите и пигментни петна. Ако кожата ви се нуждае от интензивно заздравяване, задължително добавете серума Placenta към ритуала си за красота

Lotion P50 PIGM 400

Чудесен спътник на този серум е лосион P50 PIGM 400. Тази версия на P50 е създадена специално за справяне с пигментации и тъмни петна, като тези, причинени от белези от акне. Освен това е по-малко киселинен от обикновения лосион P50, което го прави подходящ и за чувствителна кожа. Лосион P50 PIGM 400 е безценен, когато трябва да изравните тена си.

Biologique Recherche Lotion P50 PIGM 400

Creme aux Acides de Fruits

Biologique Recherche Creme aux Acides de Fruits

Creme aux Acides de Fruits е още един страхотен борец срещу белези от акне. Този крем действа, като изсветлява тена ви, намалява видимите белези от акне и други форми на хиперпигментация. Освен това, действа за съживяване на стресирани кожи и сивкав тен, чрез натуралните си хидратиращи свойства, като оставя кожата ви мека и гладка

Посредством интензивното заздравяване на серума Placenta, активното, нежно и целенасочено третиране на тъмни петна на Lotion P50 PIGM400, и озаряващите и ревитализиращи свойства на Creme aux Acides de Fruits, белезите от акне могат да се превърнат в минало и да останат там завинаги. Независимо дали белезите може да са от гимназиалните ви дни преди много, много години или от скоро, всички тези продукти помагат за възстановяване на кожата ви и я предпазват от акне.

ПОПУЛЯРНИ

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2023

Scroll to Top