fbpx

Регенеративни процедури за тяло

Лифтинг на гърдите

Подходяща при отпуснати гърди и кожа на деколтето , загуба на тонус и еластичност. Оформяне и повдигане на бюста, за релаксация на мускулите, подобряване на хидратацията. 

Стегнати ръце

Подходяща при задържане на течности, наличие на локализирани мазнини, отпускане на кожата. Стяга, контурира и изглажда кожата, засилва дренажа и намалява мастните натрупвания – тонизира мускулите и преоформя ръцете. 

Ремоделиране на талия

Подходяща при отпуснатост и наличие на локализирани мазнини в зоната. Редефинира контура, стяга и намаляване на мастните натрупвания. 

Стегнат корем

Подходящ при отпуснатост, наличие на мастни натрупвания, задържане на течности. Стяга, контурира, засилва дренажа, намалява мастните натрупвания и действа в дълбочина върху висцеларните мазнини. 

Брич и бедра

Подходяща процедура при отпускане, локализирани мастни натрупвания по бедрата, при портокалова кожа. Намалява локализираните мазнини, стяга и подобрява вида на кожата , подобрява кръвообращението и наличието на портокалова кожа, увеичава мускулния тонус и твърдостта на тъканите. 

Ремоделиране на цели крака

Подходяща при отпусната кожа и наличие на мастни натрупвания в зоната на краката. Стимулира регенерацията на тъканите, дренажа и елиминира токсините в тялото. Подобрява кръвообащението, бори се с целулита, подобрява качеството на кожата и ремоделира отново формата на краката. 

Красив и здрав гръб

Подходяща при отпусната кожа, локализирани мазнини и задължане на течности. Укрепва гърба и намалява мастните натрупвания. Засилва дренажа и осигурява уелнес ефект, и релаксация. 

Седалище

Подходяща при отпускане на седалището, локализирани мазнини, при портокалова кожа. Намалява фиброзата и локализираните мазнини, увеличава микроциркулацията, стяга и повдига седалищните мускули, изглажда портокаловата кожа и контура. 

Адипозен целулит

Подходящ при наличие на мек, мастен целулит, при лек ефект „портокалова кожа“. Процедурата изглажда целулита и улеснява разграждането на мазнините. Засилва микроциркулацията и намалява мастните натрупвания и адипоцитите. 

Едематозен целулит

Подходяща при наличие на воден целулит, при ефект „портокалова кожа“ и разширени вени. Изглаждане на целулита и увеличаване на лимфната и венозна циркулация. 

Фиброзен целулит

Подходяща при наличие на стар, релефен целулит, при ефекта на трърда „портокалова кожа “ – болезнена и твърда за защипване. Изглаждане на целулита и намаляване на фиброзата. За улесняване на липозата, увеличаване на микроциркулацията и елиминиране на токсините. 

Уморени, отекли крака

Подходяща при сухота, белези на застаряване, загруяла кожа и задържане на течности. Придава усещане за лекота и намалява отока – за равномерен цвят, укрепване на капилярите и превенция срещу разширени вени. 

Длани

Подходяща при сухота, белези на застаряване, загруяла кожа и задържане на течности. Подхранва, хидрятира и омекотява кожата на ръцете, и дланите. Засилва микроциркулацията и дренажа и подобрява цялостния вид на кожата.

Ходила

Подходяща при сухота, нарушена циркулация, чувство на тежест и задържане на течности в ходилата. Хидратира, засилва микроциркулацията и дренажа, релаксира и намалява чувството на тежест. 

Изживяване с премиум електроди

/ Премиум / Възвръщане на красотата в зоната на ръцете

Подходяща при наличие на бръчки, сухота и грубост. Подобрява състоянието и вида на кожата. 

/ Премиум / Подмладяване на колене

Подходяща при сухота, грубост и задържане на течности. Засилва дренажа, релаксира и подобрява вида на кожата. 

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2023

Scroll to Top