fbpx

INDIBA Deep Beauty – преди, по време и след излагане на слънчеви лъчи

Това е единствената апаратна терапия, която може да бъде прилагана преди, по време и след излагане на слънце, без негативен ефект, за постигане на здрава и красива кожа, и равномерен тен през всяка една от трите фази на слънчево излагане.

Трите фази на слънчево излагане

Подгответе своята кожа с помощта на INDIBA – за интензивна хидратация и подхранване, за по – бързото постигане на естествен и равномерен тен. Испанската технология влияе също върху намаляване на бръчки и фини линии, стяга отпуснатата кожа и заличава кожните несъвършенства.

Терапиите с INDIBA подобряват достъпа на антиоксидантни молекули – тези молекули притежават способността да неутрализират действието на вредните свободни радикали, генерирани в клетките от прекомерно излагане на слънце.

INDIBA регенерира и хидратира тъканите, които слънцето е наранило и удължава издръжливостта на придобития тен.

Expert Center Varna - INDIBA

Благодарение на патентованата Proionic ® система от INDIBA – една от най-търсените технологии в областта на естетиката – възстановяването на жизнеността на тъканите е напълно възможнo. За подготвка на кожата преди и по време на активно излагане на слънце и за нейното възраждане след това. Благоприятните ефекти от INDIBA са дълготрайни и продължават във времето, дори и след края на терапията. Тези ефекти се постигат чрез прилагане на елекрически ток със специфична честота (448 kHz), с помощта на капацитивен и резистивен електрод. В следствие от тяхното приложение телесната температура (не топлина) се увеличава в дълбочина, с от 3 до 5 градуса. Терапията с INDIBA е комфортна и много приятна, като СПА процедура, както за клиента, така и за терапевта.

Според д-р Себастиан Сандрос, медицински съветник на INDIBA ®, терапиите с тази апаратура подобряват качеството и устойчивостта както на кожата, така и на придобития тен. „Ако прилагаме INDIBA две седмици преди активно излагане на слънце, ние ще подобрим качеството и хидратацията в кожата, нейния външен вид и естествен блясък, ще намалим наличието на бръчки и фини линии. По този начин, подготвяме кожата за излагане на слънце, за да може тя да се възползва от всички здравословни позитиви от него.“

Много е важно кожата да бъде в своето най – добро състояние, за да се възползва от всички предимства на слънцето и в същото време да бъде защитена от негативите. Доказано е, че подготвената кожа се радва на по – хомогенно разпределение на слънчевите очи. „Наличието на бръчки и фини линии, несъвършенства или отпуснатост, не позволяват да бъде придобит естествен, равномерен и красив тен. Тази цел може да бъде постигната чрез максимално подобряване качеството на кожата и укрепване на дермата„, споделя д-р Сандрос. Според медицинския съветник на испанската компания, INDIBA® намалява ефектите от вредното въздействие на слънцето върху кожата, причинено от UV радиацията. Активното излагане на слънчеви лъчи носи множество последствия за кожата, част от които са генерирането на силно нестабилни молекули в клетките, известни още като свободни радикали. „Тези свободни радикали имат изключително вредно въздействие върху биологичните тъкани –  могат да предизвикат дегенеративни нарушения и са тясно свързани със стареенето на клетките.“

Терапиите с INDIBA подобряват оксигенацията и храненето на клетките, и достъпа на антиоксидантни молекули в тъканите, които притежават способността да неутрализират действието на вредните свободни радикали. В същото време, INDIBA регенерира и хидратира тъканите, наранени от слънцето. За да поддържаме своята кожа здрава и красива през летните дни, д-р Себастиан Сандрос препоръчва провеждане на програма от 6 сесии (разпределени в 2 седмици).

За повече информация и назначване на курс от терапии с INDIBA, можете да се обърнете към вашия любим терапевт в нашия Expert Center Biologique Recherche.

ПОПУЛЯРНИ

© Expert Center Biologique Recherche Varna 2023

Scroll to Top