fbpx

Персонализирана грижа за тяло по мярка

Грижата от Biologique Recherche e персонализиран френски ритуал, който обхващат всичко, от което кожата ни се нуждае. Нейното състояние е критерии за общото ни здравословно състояние и трябва да се грижим взискателно и с любов към нея.

Можете да разчитате на професионална намеса от глава до пети, която комбинира полезното с приятното, а удовлетворението от постигнатите резултати е това, което ще ви връща отново тук. Biologique Recherche предлага ефективно решение, което да доведе до отпочиване на тялото и постигане на желаните резултати – цялостно или частично възстановяване, хидратация, третиране на целулит и стрии.

Методологията на бранда разделя грижата на две – първата се полага в домашни условия, а втората в любимия ви център и се определя с помощта на специалист. Нашият терапевт изготвя персонализиран план за действие, който напълно да обхване грижата за вас и да покрие вашите нужди.

Ботанически, морски и биологично активни съставки могат да направят чудеса с кожата и да подобрят качеството и функциите на епидермиса. В следващите редoве сме ви приготвили няколко продукта, които можете да приложите в домашната си грижа и с които ще сте с една стъпка по-близо към вашето най-красиво Аз.♡

Lotion P50 Corps:

Звездният продукт P50 се използва като основен етап в подготовката на епидермиса във всички програми на Biologique Recherche. Наричан още „професионална козметична терапия“ в бутилка, той е богат на Поли-Алфа-Бета-Хидрокси киселини, екстракти от коприва и лимон, неговото нежно ексфолиращо действие тонизира, почиства, регулира себумната секреция и балансира нивата на киселинност на кожата, подготвяйки тялото за следващите процедури и увеличавайки действието на продуктите.

Huile Fondamentale:

Продукт, съчетаващ 6 чисти растителни масла, които имат интензивен антиоксидантен, овлажняващ и регенериращ ефект. Със своето мултифункционално приложение, запазва баланса на кожните липиди, възстановява качеството на кожата и укрепва сухата, и чуплива коса. При употреба оставя фин аромат от пачули и кора на амирис, които са подходящи дори за бременни жени.

Gommage P50 Corps:

Бързо и ефективно работещият продукт предлага двойно ексфолиране – механично и биологично за още по-добри резултати, регенерация на клетките и изцяло преобразена кожа у дома. Гелът отстранява мъртвите клетки и замърсявания по кожата, докато едновременно с това тонизира епидермиса и изравнява тена. Подходящ е за всички състояния на кожата, използваме го задължително преди период на отслабваща програма и като подготовка за летния парти сезон, за да подарим на тялото си ценната грижа, която заслужава.

The Biologique Recherche Massage Glove:

Подобрява проникването на активните съставки, за да бъдат максимално ефективно усвоени, при нанасянето на продуктите. Едната страна е покрита с меки шипчета за масаж и изглаждане на мастната тъкан, а другата – с твърди шипчета за ексфолиране. Удобният дизайн на силиконовата ръкавичка е подходящ за всякакви видове масажи както при професионална употреба, така и в домашни условия.

Чрез гореизброените продукти ще си доставите истинско удоволствие в домашната грижа, която с помощта на активните си свойства, ще променят не само начин по който изглеждате, но и този, по който се чувствате в кожата си.

Тук можете да откриете Вашето гурме менюто за цялостна грижа и как можете да подобрите състоянието на кожата, духа и истински да отпочинете. Терапевтите в Експерт Център Biologique Recherche ще подпомогнат вашия избор и персонализиран подход, който да ви бъде точно по мяркa.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top